Shërbime të sygjeruara Më shumë

Banka Credins

Aksionerët e CREDINS bank, janë përfaqësuesit e disa prej bizneseve më të suksesshme të krijuar dhe rritur gjatë viteve të zhvillimit të ekonomisë së tregut në Shqipëri. CREDINS bank përfaqësoi të parën bankë private me kapital 100% shqiptar, duke hy


Apartamente pushimi
Apartamente pushimi

Studio Elsa ndodhet ne zonen e Plazhit te Ri prane Akademis se Marines Vlore. €140/jave

Residenca Diplomati Vlore
Residenca Diplomati Vlore

Residenca Diplomati eshte nje kompleks i ri residencial dhe komercial i pozicionuar ne nje nga vendet me te bukura te Vlores,pr...

Shfleto sipas Vendit më shumë

OFERTA E RRADHES €3378% ULJE

Hotel Regina

Vetem 33 Euro personi, Fjetje + Mengjez + dreke + darke Ne hotel Regina.

Njoftimi fundit €3800.00

Shitet Mercedes 220 diesel -01
Shitet Mercedes 220 diesel -01

Shitet Mercedes 220 diesel -01

Artukulli rradhës Më shumë

Zero Waste Youth për herë të parë në Shqipëri
Zero Waste Youth për herë të parë në Shqipëri

Kongresi më i madh Mjedisor me përmasa botërore në Shqipëri, kryesuar nga Shoqëria Civile Ndërkombëtare, nën siglën “Internatio...

Po ben gjen e duhur per ty dhe ambientin !  Zbulo pse?